Eksisteret siden 1952

Eget renseri

​Special fremstilling

Tøjreparation

Brudekjoler designes og laves til din store dag

Kayser renseri & systue i Aarhus C og Aarhus N har de bedste kompetencer inden for design og udarbejdelse af brudekjoler til dig, uanset om du bor i Viby, Risskov eller kommer langvejs fra.

Lad os designe og lave en unik brudekjole til dig, der har fundet dit livs kærlighed. Er du gæst til et bryllup og mangler en flot festkjole? Se nogle af vores tidligere selskabskjoler her

Når du er på udkig efter en brudekjole skal den være perfekt - og det ved vi godt.

​​Skræddersyet brudekjoler efter dine ønsker

​Hos os, kan du få designet en helt unik bryllupskjole, fuldstændig efter dine egne ønsker. Når vi skal lave en skræddersyet brudekjole til din store dag, er der mange ting du skal tage stilling til. Det er derfor en god idé, hvis du på forhånd ved nogenlunde, hvordan du gerne vil have din smukke kjole til at se ud. Her kan der være flere ting, du kan overveje:

  • Skal kjolen være med eller uden slør?
  • Skal der være korte eller lange ærmer?
  • Vil du have blonder på?
  • Skal du have en dyb rygudskæring?
  • Hvordan skal din kavalergang være?
  • Skal bryllupskjolen være mønstret?

Du kan også blive inspireret herunder.

Det er detaljen der gør din brudekjole helt speciel. Husk derfor at tage højde for materialet, så du får en kjole der er behagelig at have på og gå i. Der er desuden en verden af accessories såsom tasker, sjaler og brudesko, som kan tilpasses bryllupskjolens design. Mønstre og blonder på brudekjoler er meget populært og giver dig et elegant look, når du skal fremstå som dit smukkeste jeg.

Vi kan også hjælpe dine brudepiger med at lave brudepigekjoler, der matcher din kjole helt efter dit ønske.

Brudepigekjoler for en fuldendt oplevelse​

​Når vi snakker om kjoler til bryllup, er brudepigekjoler også en vigtig ting på den store dag. Skal du have hjælp til gallakjoler til dine brudepiger? Vi kan både lave brudepigekjoler til voksne, børn og babyer, samt gravide. Brudepiger har oftest ens gallakjoler på, og matcher gerne brudens bryllupskjole på den ene eller anden måde.

Skal du have hjælp med brudekjoler eller brudepigekjoler? Med specialfremstilling af unikke designs til attraktive priser, vil du helt sikkert blive ovenud tilfreds med dine kjoler til bryllup, når du får dem designet af os, i Århus.

​Få et professionelt design af din brudekjole

​Du er bruden, så det er dig der bestemmer! Uanset om du helst vil have en lang eller kort brudekjole, eller hvad dine ønsker måtte være, så vil vi meget gerne hjælpe dig med, at få opfyldt dine ønsker. Kontakt os på 86 12 25 46 for at få afstemt dine forventninger eller hvis du har spørgsmål til os. Du er også velkommen til at skrive til os på info@kayserrens.dk

Du er også velkommen i vores systue og renseri på en af de to lokationer i Århus, for at få en uforpligtende snak omkring din brudekjole. Vi laver naturligvis også tøj til gommen, tag derfor gerne din udkårne med, så vi kan få taget mål til bryllupstøjet med det samme.

Husk at vi også giver 20% rabat på rensningen af din brudekjole efter den store dag, hvis kjolen er lavet hos os.​​

Kontakt os og hør mere!

Har du nogle spørgsmål til skræddersyet brudekjoler? Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Janne Hornbek Nielsen

"Absolut fuld tilfredshed..... jeg havde savnet min skindjakke længe, men efter den var på visit på systuen, kan jeg nu glæde mig over den igen - tak for hjælpen."

★★★★★

Sandy Ledu Vu

"Tip top."

★★★★★

Vibeke Bisgaard

"Der er altid god service."

★★★★★

Hanh Nguyen

"Godt."

Firma

Kayser Renseri & Systue

CVR: 20323140​

Butik Århus C

Adresse: Vestergade 44, Århus C

Åbningstider:

Mandag - fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 13.00

Søn- og helligdage: Lukket

Butik Århus​ N

​Adresse: Åbogade 3 (i gården), 8200 Århus N

Åbningstider:

Mandag - torsdag: 9:30 - 17:00
Fredag: 9:30 - 11:30 og 13:00 - 16:00

Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Kontakt

Telefon: 86 12 25 46

E-mail: info@kayserrens.dk