Eksisteret siden 1952

Eget renseri

​Special fremstilling

Tøjreparation

Rens af skjorter og rens af jakkesæt på den miljøvenlige måde

Har du fået nogle umulige pletter eller en uønsket lugt i dit jakkesæt eller dine skjorter? Hos Kayser Renseri & Systue kan vi fjerne selv de mest genstridige pletter og ubehagelige lugte. Vi vasker og renser på en 100 % miljøvenlig måde baseret på vand frem for opløsningsmidler. På den måde skåner vi både miljøet og forlænger levetiden på dit tøj markant. 

Vores to butikker ligger i henholdsvis Aarhus C og Aarhus N, hvorfor vi er det oplagte valg for private og erhverv fra Aarhus, Risskov, Viby og omegn, når der ønskes professionel tøjrens og rens af andre tekstiler.

Rens af jakkesæt og skjorter til alle dine rensebehov

De fleste mænd og kvinder har både jakkesæt og skjorter hængende i deres skab. Jakkesæt kan bruges både til hverdag og fest. Denne type beklædning må oftest ikke komme i vaskemaskinen, da stofferne er for delikate og kan risikere at ødelægges ved almindelig vask og slet ikke tåler kogevask.​

Det kan derfor være svært at komme af med meget genstridige pletter eller underlige lugte i dit jakkesæt eller på dine skjorter. Men bare fordi stoffet ikke tåler vaskemaskine, skal du naturligvis ikke gå rundt med pletter på tøjet.

På vores renseri klarer vi rens af mange forskellige slags tekstiler, også rens af skjorter og rens af jakkesæt. Vi renser for både firmaer og private og formår at fjerne selv de mest genstridige pletter uden at skade dit tøj. Du kan trygt efterlade dit fine jakkesæt hos os. Vi sørger for, at det kommer tilbage til dig uden pletter og helt fri for lugt.

Priser på rens af skjorter og jakkesæt​

Prisen på rens af jakkesæt og rens af skjorter afhænger af, hvilket materiale tøjet er lavet af. Du kan se vejledende priser her på siden. Vær desuden opmærksom på, at vi arbejder med mængderabatter. Det kan derfor være fornuftigt at aflevere mere tøj samlet for en ekstra god pris.

Har du spørgsmål til vores services, så kontakt os endelig på telefonnummer 86 12 25 46 eller skriv til os på info@kayserrens.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Kontakt os

​Har du nogle spørgsmål til rens af skjorter, rens af jakkesæt eller noget tredje? Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Janne Hornbek Nielsen

"Absolut fuld tilfredshed..... jeg havde savnet min skindjakke længe, men efter den var på visit på systuen, kan jeg nu glæde mig over den igen - tak for hjælpen."

★★★★★

Sandy Ledu Vu

"Tip top."

★★★★★

Vibeke Bisgaard

"Der er altid god service."

★★★★★

Hanh Nguyen

"Godt."

Firma

Kayser Renseri & Systue

CVR: 20323140​

Butik Århus C

Adresse: Vestergade 44, Århus C

Åbningstider:

Mandag - fredag: 10:00 - 17:30
Lørdag: 10:00 - 13.00

Søn- og helligdage: Lukket

Butik Århus​ N

​Adresse: Åbogade 3 (i gården), 8200 Århus N

Åbningstider:

Mandag, onsdag og torsdag: 9:30 - 17:00

Tirsdag: 9.30 - 15.00
Fredag: 9:30 - 12.00

Lørdag, søn- og helligdage: Lukket

Kontakt

Telefon: 86 12 25 46

E-mail: info@kayserrens.dk